Καλωσήρθατε

Διαφημιστικα Δωρα Μεταξοτυπια Επιχειρηματικα Δωρα Επαγγελματικα Δωρα Διαφημιστικα Ειδη

Η PRINT GLASS είναι η συνέχεια μιας μακράς παράδοσης στο χώρο της μεταξοτυπίας, τον οποίο υπηρετεί πάντα με ποιότητα, σοβαρότητα, συνεχή τεχνολογικό εκσυγχρονισμό και ανθρώπινο δυναμικό με εμπειρία και γνώση στο χώρο.

Η επιχείρηση ΠΑΝΤΕΠΑΠ, πρωτοπόρος στις διαφημιστικές εκτυπώσεις από το 1977 μέχρι και το 2014, εκχώρησε τον τεχνολογικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία της στην εταιρεία μας. Έτσι γίναμε ακόμα καλύτεροι στις υπηρεσίες που προσφέρουμε προς τους πελάτες μας.

Η πολύ ευρεία γκάμα των εφαρμογών μεταξοτυπίας (με εφαρμογές στο γυαλί, στο μέταλλο, στο πλαστικό, και σε όσα υλικά επιδέχονται εκτύπωση με την μέθοδο αυτή), σε συνάρτηση με την ποιότητα και συνέπεια στην εκτέλεση των εργασιών, μας έχουν δώσει τη δυνατότητα συνεργασίας με μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, αλλά και την ικανοποίηση της πραγματοποίησης των απαιτήσεων των πελατών μας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της μεταξοτυπίας μας δίνει κίνητρο και πάθος για νέες συνεργασίες και πρωτοποριακές δημιουργίες στις Γραφικές Τέχνες, πάντα με προσήλωση στους στόχους των πελατών μας.

Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, την ταχύτητα παράδοσης, καθώς και στην ικανότητά μας να βρίσκουμε λύσεις σε «δύσκολες» επιφάνειες εκτύπωσης.

Μότο μας είναι: Εκεί που οι άλλοι σταματούν, εμείς συνεχίζουμε...