Εκτυπώσεις - Μεταξοτυπία

Μεταξοτυπια Αθηνα Εκτυπωσεις Μεταξοτυπια σε Γυαλι Εκτυπωσεις Μεταξοτυπιας Εκτυπωση σε Κουπα Εκτυπωση

Εκτυπώσεις σε Γυαλί, Πλαστικό, Μέταλλο, Πορσελάνη:

Η εταιρεία PRINT GLASS - ΠΑΝΤΕΠΑΠ έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των διαφημιστικών προϊόντων με εκτυπώσεις, προσφέρει στην επιχείρησή σας υπηρεσίες εκτύπωσης που εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα για την προώθησή της με διαφόρων ειδών προϊόντα.

Εσείς μας παρέχετε τα δικά σας επιλεγμένα προϊόντα, όπως ποτήρια, κούπες, φλυτζάνια, σουβέρ ή όποιο άλλο προϊόν επιθυμείτε να προωθήσετε, κι εμείς δημιουργούμε διαφημιστικά δώρα για αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας.

Οι υπηρεσίες εκτύπωσης που παρέχουμε περιλαμβάνουν εκτυπώσεις διαφόρων ειδών, όπως μονοχρωμία ή τετραχρωμία, μεταξοτυπία, ψήσιμο στους 600oC – 800oC, σε ποικιλία υλικών.

Η τεχνική που χρησιμοποιούμε στις εκτυπώσεις εξαρτάται κάθε φορά από το υλικό του είδους που έχετε επιλέξει, όπως πορσελάνη, γυαλί, υφάσματα, πλαστικό και μέταλλο, εξασφαλίζοντας άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, για εκτυπώσεις σε καπέλα και μπλουζάκια πραγματοποιείται εκτύπωση με μεταξοτυπία, ενώ στο γυαλί και την πορσελάνη μπορεί να εφαρμοστεί ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία.

Μεταξοτυπία:
Η εταιρεία μας διαθέτει μία ευρεία γκάμα εφαρμογών μεταξοτυπίας με πολυετή εμπειρία, γεγονός που διασφαλίσει την εξαιρετική ποιότητα της εκτύπωσης που θα έχετε στο υλικό που θα επιλέξετε. Μερικές από τις εφαρμογές μας είναι μεταξοτυπία σε γυαλί, μεταξοτυπία σε μέταλλο, μεταξοτυπία σε πλαστικό, αλλά και σε κάθε υλικό που επιδέχεται εκτύπωση με τη μέθοδο αυτή.

Μεταξοτυπία – Γενικές Πληροφορίες / Χαρακτηριστά:
Η μεταξοτυπία είναι μια μέθοδος που διαρκώς αναπτύσσεται, δημιουργώντας ποιοτικές εκτυπώσεις σε φθηνές τιμές, φιλικές προς το περιβάλλον. Οι εφαρμογές της μεταξοτυπίας ποκίλουν, ξεκινώντας από εκτυπώσεις ενός λογοτύπου πάνω σε αντικείμενα όπως αναπτήρες, στυλό, διαφημιστικά δώρα, εκτυπώσεις επάνω σε ύφασμα, εκτυπώσεις σχεδίων κ.α. Η μεταξοτυπία χρησιμοποιείται επίσης σε καλλιτεχνικές εργασίες και σε βιομηχανικές εφαρμογές Η μεταξοτυπία έχει εξαιρετική αντοχή στο νερό, στον ήλιο, στις μεγάλες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, στην πίεση κλπ. γι’ αυτό πολλοί είναι αυτοί που είναι φανατικοί οπαδοί της.